Etiket Sonuçları: TÜBİTAK

Şbt

Mâzîden Âtîye Uzanan Sanat: Minyatür Sanatıyla Amasya  Türbe ve Camileri Tasviri isimli projemizin internet sitesi ,E-Kitap  ve Sanal sergi çalışmaları

Şbt

Kurumumuz öğrencilerine yönelik sosyal, kültürel ve bilimsel faaliyetler kapsamında Kocaeli Gebze’de bulunan TÜBİTAK Fen Lisesine gezi düzenlendi.

Ock

2007 yılından bu yana TÜBİTAK Bilim ve Toplum Başkanlığı tarafından yürütülen bilim ve toplum destekleme programları ile okul öncesi dönemi çocuklarından lisans öğrencilerine, öğretmenlere kadar toplumun farklı kesimlerine yönelik bilimsel etkinlikler yapmayı hedefleyen projeler desteklenmektedir. Bu kapsamda Kurum’umuz öğretmenleri tarafından hazırlanan TÜBİTAK 4004 ve 4005 programları için 3 proje hazırlanarak başvuruları yapılmıştır.

Ara

Öğrencilerin bilim ve sanat alanında bireysel yeteneklerinin ortaya çıkarılmasını amaçlayan Bilim ve Sanat merkezleri bu misyonu ile eğitimlerine devam etmektedir. Bu hedef doğrultusunda çalışan kurumumuzdan resim alanında katılan yarışmada final başarısı elde edilmiştir.