AMASYA BİLSEM’DEN FİNAL BAŞARISI

Öğrencilerin bilim ve sanat alanında bireysel yeteneklerinin ortaya çıkarılmasını amaçlayan Bilim ve Sanat merkezleri bu misyonu ile eğitimlerine devam etmektedir. Bu hedef doğrultusunda çalışan kurumumuzdan resim alanında katılan yarışmada final başarısı elde edilmiştir.

Toplumda kutuplar hakkındaki farkındalığı artırmak amacıyla “TÜBİTAK MAM Kutup Araştırmaları Enstitüsü ile Bilim ve Toplum Başkanlığı” tarafından gerçekleştirilen “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Kutuplarda Bilim” temalı resim yarışmasına 81 ilden toplamda 3.367 başvuru yapılmıştır. Seçici Kurul Üyeleri tarafından gerçekleştirilen ön değerlendirme sonucunda 99 eser finale kalmaya hak kazanılmıştır. Finale kalan öğrencimiz Aysima İNAN’ı  ve öğretmenimiz Nezahat KALKAN’I tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

04-12-2023

Yayın: 04.12.2023 - Güncelleme: 04.12.2023 13:07 - Görüntülenme: 102