Kadriye ZOBU - Matematik Öğretmeni

2003 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2008-2012 yılları arasında Çorum Bilim ve Sanat Merkezi´nde görev yaptı. 2020 yılından itibaren Şehit Ferhat Ünelli Bilim ve Sanat Merkezi´nde matematik öğretmeni olarak çalışmaya başladı.2022 yılında Amasya Üniversitesi´nde Öğretim Teknolojileri alanında tezsiz yüksek lisansını tamamladı. Halen Amasya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri alanında tezli yüksek lisansına devam etmektedir.

Katıldığı Yarışmalar:

2021 Yılı Scientix STEM Keşif Kampanyası STEM Professionals Go Back to School yarışması Uluslararası ödülü

Danışmanlığını Yürüttüğü Yarışmalar:

1. Caribou Matematik Dünya 1. liğii (Danışmanlık)

2. Kanguru Matematik Yarışması Türkiye Finalleri

3. TÜBİTAK 2204 Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Karadeniz Bölge 1. liği (Danışmanlık)

Akademik Çalışmalar (Bildiriler):

1. 2023’e Doğru Türk Eğitim Sisteminin Dünü Bugünü ve Yarını Kitabı (Tam Bildiri Yayını)

2. Eğitimde Bütünleştirme Zirvesi Bildiri Kitabı (Bildiri Özeti Yayını)