BİLSEM’DEN ÇOCUK ŞARKILARI

KURUMUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN BAHADIR ÖZEN’E VEDA İFTARINDA BULUŞTUK

Mrt

Yürek Yakan Türküler ve Öykülerle HÜZÜNLENİP;  Dedelerinin Kahramanlıklarıyla GURURLANDILAR.

EN ÇOK BAŞVURU YAPAN 2. KURUM OLDUK

14 MART DÜNYA MATEMATİK GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Mrt

Kahraman Milletimize Armağan Edilen İstiklâl Marşı'mızın 103. Yılını Kutladık.

Mrt

“Tübitak 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması”nda Kurumuz öğretmeni Nezahat Kalkan danışmanlığında; öğrencilerimiz İrem Yağmur Gürel, Elini İpek Taşarlan tarafından coğrafya alanında “Mandala Uygulamalarında Amasya Endemik Bitkileri: Bir Doğal Miras Farkındalık Çalışması” isimli proje ile bölge 3. olmuştur. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

TÜBİTAK BÖLGE FİNALLERİNDEYİZ

Şbt

Bilgisayar programı “Yardım-Sever” Amasya İl Müftüsü Durmuş AYVAZ’a takdim edildi.

Şbt

Mâzîden Âtîye Uzanan Sanat: Minyatür Sanatıyla Amasya  Türbe ve Camileri Tasviri isimli projemizin internet sitesi ,E-Kitap  ve Sanal sergi çalışmaları

Şbt

Kurumumuz öğrencilerine yönelik sosyal, kültürel ve bilimsel faaliyetler kapsamında Kocaeli Gebze’de bulunan TÜBİTAK Fen Lisesine gezi düzenlendi.

Şbt

Kendilerini: “Türkiye’nin, daha iyi bir dünya için sözünü ve sesini yükseltebilmesi, ekonomik ve insani açıdan gelişmiş toplumlar arasında yer alması için Millî Teknoloji Hamlesini gerçekleştirmesinin kaçınılmaz olduğuna inanan bir grup genç girişimci ve genç profesyoneliz.” sözleriyle tanımlayan Türkiye Teknoloji Takımı (T3) tarafından kurumumuzda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Şbt

Kurumumuzda "KURULUSTAN KURTULUSA OKUMA ETKINLIGI" yapıldı.

Şbt

Kurumumuz mezun öğrencilerinden Yavuz Bülent Yurduseven’in matematik öğretmenimiz Nursen Yılmaz tarafından danışmanlığı yapılan projenin başarı hikâyesi, Millî Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığınca yayımlanan Maarifin Yüz Akı e-Dergisi’nde yayımlanmaya değer görülmüştür.