T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AMASYA / MERKEZ - Şehit Ferhat Ünelli Bilim ve Sanat Merkezi

Türk Dünyası Bilim ve Kültür Şenliğinde 1.lik Ödülü Amasya BİLSEM'e

İklim Değişikliği ve Küresel Isınma Kategorisinde Amasya Şehit Ferhat Ünelli Bilim ve Sanat Merkezinden Ayşe Ebrar Uyanık, Danışman Öğretmeni Mevlüt Şahin Birincilik, Ödülüne layık görüldü. Öğrencimizi ve Öğretmenimizi tebrik ederiz. Ayrıca proje hazırlamasında desteklerini esirgemeyen Resim öğretmenimiz  Murat Yusuf Tarım ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Bahadır Özen'e Merkezimiz adına teşekkür ederiz.

            Türk Dünyası Çocuk Vakfı TDÇV ) öncülüğünde daha önceleri hem yurt içinde hem de yurt dışında düzenlenen ve gelenekselleşen “Uluslararası Türk Dünyası Bilim ve Kültür Şenliği” bu sene Ankara Valiliği himayesinde ve Mamak Belediyesi ev sahipliğinde 20 - 22 Kasım 2023 tarihlerinde Mamak Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Salonunda gerçekleştirildi. 

            Şenlikte, Türkiye ve 18 farklı ülkeden seçilen projeler sergilendi. Amasya Şehit Ferhat Ünelli Bilim ve Sanat Merkezinden 2 proje Finalist olarak ilimizi temsilen katılım sağlamıştır.

            Amasya Şehit Ferhat Ünelli Bilim ve Sanat Merkezinden öğrencimiz Miraç Eymen Metin, Danışman Öğretmeni Nurşen Kalyoncu Çevre ve Sağlık kategorisinde projelerini sergilediler. Öğrencimizi ve Öğretmenimizi tebrik ederiz.

27-11-202327-11-202327-11-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.11.2023 - Güncelleme: 27.11.2023 12:32 - Görüntülenme: 83
  Beğen | 0  kişi beğendi