ÖĞRETMENLERİN GÖZÜYLE CUMHURİYETİN 100. YILI EĞİTİM SEMPOZYUMU

Cumhuriyetin 100. yılında eğitimin inşasında ve bekasında söz sahibi  öğretmenlerimizin maarif davamızın bugünü ve geleceği hususundaki fikirlerini almak ve eğitimde Türkiye Yüzyılı’na en iyi nasıl katkıda bulunabileceklerini ortaya koymak amacıyla düzenlenecek  “Öğretmenlerin Gözüyle Cumhuriyetin 100. Yılında Eğitim Sempozyumu” na okulumuz öğretmenleri Emrullah DİLEK ve Bahadır ÖZEN video sunumlarıyla katılmıştır. Okulumuzda gerçekleşen çekimlerin ardından paylaşılan sunumlar Bakanlığa iletilmiştir. Sempozyuma kabul gören arkadaşlarımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

04-12-202304-12-2023

Yayın: 04.12.2023 - Güncelleme: 04.12.2023 13:05 - Görüntülenme: 76