ÖĞRENCİLERİMİZE PSİKOLOJİK DESTEK EĞİTİMİ

Kurumumuz rehberlik servisi olarak 8.sınıf öğrencilerine yönelik motivasyon ve psikolojik eğitim programının ilki gerçekleştirildi. Beş hafta süre ile gerçekleştirilecek eğitimler ile öğrencilere; amaç belirleme, verimli ders çalışma, sınav sistemi, sınav stratejileri ve sınav kaygısı gibi konularda eğitimler verilecektir. Hazırlamış oldukları program dolayısıyla rehberlik servisine teşekkür ederiz.

Yayın: 26.12.2023 - Güncelleme: 26.12.2023 18:09 - Görüntülenme: 99

eğitim, pisikoloji,