12 Proje İle Gümbür Gümbür Geliyoruz! Bekle Bizi "2022 TEKNOFEST / Samsun"

"Hezarfen'in torunları,
Bu milletin çocukları
Tasarlayıp yarınları kuşattılar semaları!
(Ooooooooooooooooooo)"

12 projemiz 6 farklı kategoride yarışacak. 20 öğrencimizin hazırladığı projeler, tam bağımsız Türkiye'min ay yıldızlı festivali olan TEKNOFEST / Samsun'da. Tebrikler çokuklar/gençler. Yine yeniden güzel işler çıkarttınız.

Dünyanın en büyük havcılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST, bu yıl Samsun'da Amasya Şehit Ferhat Ünelli Bilim ve Sanat Merkezimizi de ağırlayacak. 20 öğrencimiz tarafından hazırlanan 12 projemiz son aşamaya geçmiş bulunuyor. Amacımız Milli Teknoloji Hamlesine katkı sağlamak. Yarının teknolojisini bugünden tasarlayan öğrencilerimiz projelerini Teknofest/Samsun'da sergileme fırsatı bulacaklar.

Yine Yeniden İlk Günki Heyecanla, Bilimin Işığında, Düşünüyor, Tasarlıyor ve Gerçekleştiriyoruz. Proje yapmayan öğrencimiz kalmasın diye başlattığımız çalışmalarımız bir çok farklı platformda meyvelerini veriyor. Teknofest ile öğrencilerimiz hayallerini geniş kitlelere duyurma fırsatı bulacak.

Danışman Öğretmelerimiz;

Arzu VAROL, Ayşegül CELEP HAVUZ, Bahadır ÖZEN, Mevlüt ŞAHİN, Nursen YILMAZ, Nurşen KALYONCU, Esin TAŞ, Kadriye ZOBU, Orhan ARSLANTAŞ, Sibel ERBAŞ

Öğrencilerimiz;

Akif Güdek, Ali Kaya Eymen Çevik, Altay Zobu, Ayhan Kılıç, Ayşe Ebrar Uyanık, Ayşe İpek Güler, Beril Kılıç, Beste Deniz, Buket BOZDEMİR, Bulut Şimşek, Demirhan Demir, Ege TÜRKMEN, Egemen Aktaş, Ela Irmak Arslantaş, Esma Begüm Gümüş, Eymen Ayaz Koçer, Eymen Çevik, Gülden Tunç, Güneş Tahtasakal, Hakan Barış Pazar, Halil Berk Çalıgülü, Hümeyra İnan, İrem Berra Ertaş, İzem Sevi Mecek, Mehmet Emre Taşçı, Memduh Doruk Tekcan, Mirac Eymen, Murat Eymen Altuntaş, Musab Yusuf Yılmaz, Musab Yusuf Yılmaz, Neva Şenel, Neva Uçar, Nevanur Kalkan, Ömer Erdem Sezer, Ömer Eymen Hüyük, Ömer Yerdelen, Reyyan Ataseven, Seyit Buğra Derici, Sündüs Çıtır, Tuna Kağan Köksal, Yağız Yiğit Peker, Yağmur Dümen, Yiğit HESAPTAR, Yiğit Kaan Önder, Zeynep Asya Karatay, Zeynep Bahar Solak, Zeynep Eylül Bal, Zeynep Maraşlı

Sürece katkı sağlayan tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Yolunuz açık olsun.

18-05-2022

Yayın: 18.05.2022 - Güncelleme: 18.05.2022 11:56 - Görüntülenme: 583